En ny sæson i møde

En ny spændende sæson nærmer os, men først et kig på de varer der sælges her i slutningen på sidste sæson:

  • Kartofler (Ditta og Aspargeskartofler)
  • Løg
  • Rødbeder (Lange, runde, rødstribede og gule)

 

Forarbejdet til den nye sæson 2014 har allerede været undervejs længe. Her kan i læse lidt om det arbejde der ligger forud for årets høst;

Vi starter i januar måned med at sætte kartoflerne til forspiring i små kasser, hvor de får lys og varme. Her spirer de og de første kartofler er blevet lagt i jorden midt i februar. Der er både plastik og fiberdug over kartoflerne og vi håber at der vil komme en masse sol og varme således kartoflerne vokser godt. Vi passer og plejer kartoflerne så i kan få nye danske kartofler hurtigst muligt!

Vi håber at se mange af jer i vores butik i løbet af 2014. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores sortiment kan vi kontaktes her. Ellers er du altid velkommen til at efterlade en kommentar her på vores side 🙂

Mvh, Lone

Tornhøjgård

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.